Instrument Panel Cluster Lights

Caman96

I'm Awesome
Joined
Jul 17, 2020
Messages
1,391
Reaction score
2,580
Location
Ma
You have now seen up close and personal why these suggestions are made. :)

Richard
Yes, good call too! I’m just hoping it was that T-Connector itself that shorted out. That’s the way I found it, looks like someone had made a repair on it itself. Should have new one in a few days and will add dielectric grease to all connections. :shocked:
 

someotherguy

I'm Awesome
Joined
Sep 28, 2013
Messages
6,576
Reaction score
6,019
Location
Houston TX
Yes, good call too! I’m just hoping it was that T-Connector itself that shorted out. That’s the way I found it, looks like someone had made a repair on it itself. Should have new one in a few days and will add dielectric grease to all connections. :shocked:
Probably a dead short in that harness or on their trailer, that they over-fused attempting to get by, until it burned up. Looks like you lucked out and it burned the add-on harness. Be sure check your fuses for the correct values vs. the owner's manual. The bad fuse you pulled may have been larger than spec.

Richard
 

Caman96

I'm Awesome
Joined
Jul 17, 2020
Messages
1,391
Reaction score
2,580
Location
Ma
Probably a dead short in that harness or on their trailer, that they over-fused attempting to get by, until it burned up. Looks like you lucked out and it burned the add-on harness. Be sure check your fuses for the correct values vs. the owner's manual. The bad fuse you pulled may have been larger than spec.

Richard
Yes, I already went through all fuses and all checked out for value. Only #9 had had blown and did it’s job.
 
Top